یخچال فریزر
محدوده قیمت
برند
رنگ
نوع یخچال فریزر
ظرفیت کل
نوع دستگیره
جهت باز شدن درب
کشو با قابلیت تنظیم دما
- Chil Drawer 6
- دارد 19
- ندارد 40
طبقات یخچال
- - 2
- 1 کشو 9
- 1 کشو میوه و سبزیجات Fresh Zone 4
- 1 کشوی BigBox 3
- 1 کشوی Fresh Box جهت تازه ماندن بیشتر و بهتر مواد غذایی 7
- ۱ کشوی شفاف 7
- 1 محفظه Tilting box روی درب 3
- ۱ محفظه انجماد سریع 5
- 2 طبقه در فریزر 2
- 2 کشوی Fresh Box جهت تازه ماندن بیشتر و بهتر مواد غذایی 9
- ۲ کشوی شفاف 29
- ۲ کشوی شفاف جهت نگهداری میوه و سبزیجات با حفظ تازگی 7
- 2 کشوی میوه و سبزیجات 6
- 2طبقه در درب فریزر 2
- ۳ طبقه در یخچال 17
- 3 طبقه شیشه ای نشکن شامل 1 طبقه Easy Slider 3
- ۳ قفسه در درب 17
- ۴ طبقه در یخچال 37
- ۴ طبقه شیشه ای نشکن 11
- ۴ قفسه در درب 28
- ۵ طبقه در یخچال 38
- 5 طبقه شیشه ای نشکن 6
- 5 قفسه در درب 10
- 5 قفسه در یخچال 1
- ۶ قفسه در درب 10
- 6طبقه در یخچال 6
- قفسه بطری فلزی 3
- کشوی CrisperBox 2
- 1 کشوی Chill Drawer با دمای نزدیک به صفر جهت نگهداری بهتر اقلام لبنی 5
- 2کشو 35
طبقات فریزر
- ۱ طبقه در فریزر 25
- ۱ قفسه در درب 2
- ۱ کشوی کوچک 3
- 2 طبقه 17
- ۲ قفسه در درب 25
- ۲ کشو شفاف 15
- 2 کشوی BigBox 2
- 3 طبقه شیشه ای نشکن 11
- 3 قفسه در درب 8
- ۳ قفسه در فریزر 8
- ۳ کشوی شفاف 13
- 3 کشوی شفاف Freezing Zone 3
- ۴ طبقه در فریزر 19
- ۴ قفسه در درب 6
- 4 کشوی شفاف 3
- 5 قفسه در درب فریزر 2
- ۶ کشو 14
- 6 کشوی شفاف شامل 3 کشوی Big Box 4
- 8 کشو 3
- 20313 2
- 20314 4
- 20406 2
- 3 طبقه شیشه ای 4
- 3 عدد کشو 8
- 4 کشو 1
- 5 طبقه 2
- 5 کشو 7
- 7 کشو 4
یخ ساز
- اتوماتیک (آب شهری) 44
- دارد 17
- دستی 37
- ندارد 20
- نیمه اتوماتیک (منبع آب) 6
نوع آبسردکن
نوع فیلتر
- - 1
- بهداشتی 2
- بوزدایی 13
- بوگیر 12
- بوگیر با حذف ۹۹/۹۹ درصد باکتریها 3
- بوگیر و ضدباکتری 11
- خوشبو کننده با تکنولوژی ضدباکتری و ضدقارچ 5
- دو لایه نانو کربن 3
- شش لایه Hygiene Fresh 6
- فیلتر 3 لایه 2
- فیلتر تصفیه آب 30
- فیلتر تصفیه هوای دائمی(silver ion) 1
- فیلتر جاذب اتیلن 1
- فیلتر ضد باكتری (Anti Bacteria System) 3
- ندارد 5
سیستم برفک زدایی
انجماد سریع
- دارد 103
سرمایش سریع
- دارد 142
کمپرسور
Online Sports Nutrition and Natural Dietetics.
Chances are there wasn't collaboration, communication, and checkpoints, there wasn't a process agreed upon or specified with the granularity required. It's content strategy gone awry right from the start. Forswearing the use of Lorem Ipsum wouldn't have helped, won't help now. It's like saying you're a bad designer, use less bold text, don't use italics in every other paragraph. True enough, but that's not all that it takes to get things back on track.
The villagers are out there with a vengeance to get that Frankenstein
You made all the required mock ups for commissioned layout, got all the approvals, built a tested code base or had them built, you decided on a content management system, got a license for it or adapted:
- The toppings you may chose for that TV dinner pizza slice when you forgot to shop for foods, the paint you may slap on your face to impress the new boss is your business.
- But what about your daily bread? Design comps, layouts, wireframes—will your clients accept that you go about things the facile way?
- Authorities in our business will tell in no uncertain terms that Lorem Ipsum is that huge, huge no no to forswear forever.
- Not so fast, I'd say, there are some redeeming factors in favor of greeking text, as its use is merely the symptom of a worse problem to take into consideration.
- Websites in professional use templating systems.
- Commercial publishing platforms and content management systems ensure that you can show different text, different data using the same template.
- When it's about controlling hundreds of articles, product pages for web shops, or user profiles in social networks, all of them potentially with different sizes, formats, rules for differing elements things can break, designs agreed upon can have unintended consequences and look much different than expected.
This is quite a problem to solve, but just doing without greeking text won't fix it. Using test items of real content and data in designs will help, but there's no guarantee that every oddity will be found and corrected. Do you want to be sure? Then a prototype or beta site with real content published from the real CMS is needed—but you’re not going that far until you go through an initial design cycle.






