گوشت کوب برقی اسنوا SNOWA مدل SHB-P500BK
ویژگیهای محصول:
- رنگ مشکی
- دارای کنترل پنل Push Button
- دارای یک عدد تیغه از جنس SS301
- نوع تیغه خطی دو پر
- جنس ظرف مدرج از پلاستیک ضد خش
- قابلیت خرد کردن یخ
- 24 ماه ضمانت شرکت انتخاب الکترونیک
1.750.000 تومان
موجود
نقد و بررسی گوشت کوب برقی اسنوا SNOWA مدل SHB-P500BK
گوشتکوب برقی اسنوا سری Power mix مدل SHB-P500BK:
گوشت کوب برقی اسنوا مدل SHB-P500BK یک وسیله مفید و کارآمد در آشپزخانه است. این دستگاه، برای خردکردن گوشت به صورت سریع و آسان استفاده میشود. این دستگاه دارای ویژگیها و مزایای زیادی است که آن را جذاب کرده و مورد توجه افراد، قرار میدهد.
مشخصات گوشت کوب برقی اسنوا SNOWA سری پاور میکس:
توان این گوشتکوب برقی 500 وات است و بهصورت کارآمد برای پوره کردن و خردکن گوشت، عمل میکند. سایر مواد غذایی همچون سبزیها و یا میوهها برای درست کردن مربا، سالاد، ترشی و … را نیز میتوان به کمک این گوشتکوب خرد و پوره کرد.
گوشت کوب برقی اسنوا مدل SHB-P500BK دارای دو سرعت است که میتوان در شرایط مختلف از هر سرعت بهصورت جداگانه استفاده کرد. جنس بدنه این گوشتکوب برقی که از پلاستیک ABS میباشد، ماندگاری و دوام عمر بالایی نیز دارد.
این گوشت کوب علاوه بر اینکه قادر است مواد غذایی را خرد و پوره کند، توان لازم برای آسیاب کردن مواد در شرایط مختلف را نیز دارد. همچنین میتوان قطعات یخ را نیز به کمک این دستگاه خرد کرد.
عملکرد گوشت کوب برقی اسنوا SNOWA مدل SHB-P500BK:
1. گوشت کوب برقی اسنوا با طراحی مناسب و قدرت موتور بالا، امکان خرد کردن گوشت را با سرعت بالا و کارآمد برای کاربران فراهم میکند.
2. گوشت کوب برقی اسنوا مدل SHB-P500BK، با وزن سبک و ابعاد مناسبی طراحی شده، که امکان استفاده آسان را فراهم میکند.
3. این مدل دارای قابلیت کنترل سرعت است که به کاربر این امکان را میدهد تا با توجه به نوع گوشت یا مواد دیگری که در حال خرد کردن هستند، سرعت دستگاه را تنظیم کنند.
4. گوشتکوب برقی 500 اسنوا با استفاده از تکنولوژی مدرن، با حداقل صدا و لرزش عمل میکند، که این ویژگی مهمی است زیرا به کاربر امکان استفاده راحتتر و بدون نگرانی از صداهای اضافه و لرزش میدهد.
برای مشاهده سایر محصولات اسنوا با ضمانت شرکت انتخاب الکترونیک میتوانید به سایت سی و هفت ده مراجعه فرمایید.
مشخصات فنی گوشت کوب برقی اسنوا SNOWA مدل SHB-P500BK
|