چرخ گوشت پارس خزر مدل MG-1600P نقره ای متالیک
- امکانات : آماده سازی غذا ( سوسیس ساز )
- دارای : پایه های ضد لرزش
- خروجی مواد در هر دقیقه: 1200 گرم
ناموجود
نقد و بررسی چرخ گوشت پارس خزر مدل MG-1600P نقره ای متالیک
چرخگوشت «پارس خزر» (Pars Khazar) مدل «MG-1600P»، محصولی بسیار ساده با کاربری آسان و توان مصرفی مناسب است و قیمت کاملا مقرون به صرفهای دارد. این چرخگوشت که در طبقهبندی رنگی ساده قرار میگیرد، با توان مصرفی 1000 وات و میزان خروجی 1200 گرم در دقیقه تولید شده است؛ همچنین این محصول به قابلیتهای سیستم چرخش معکوس و سوسیسساز هم مجهز است. از دیگر مشخصات کلی MG-1600P میتوان به دارابودن نشان استاندارد ملی ایران، محفظه برای نگهداری گوشت یا سبزی و جمعآوری سیم اشاره کرد. گفتنی است، همراه این محصول، ظرف پلاستیکی برای جمعآوری گوشت و سبزی چرخشده هم به کاربر ارائه میشود. شرکت بزرگ ایرانی پارس خزر، از سال 1347 با همکاری شرکت توشیبای ژاپن، آغاز به کار کرده است. این شرکت در زمینه ساخت لوازمخانگی، فعالیتهای گستردهای را در کشور انجام میدهد.
توصیه های برای استفاده از چرخ گوشت پارس خزر
1. موقع استفاده از چرخ گوشت پارس خزر، گوشت را تا حد ممکن است به قطعات کوچک تقسیم کنید و به صورت یکنواخت و با حداقل فشار به چرخ گوشت آنها را به صورت ممتد در دستگاه بریزید.
2. دیده شده است که بسیاری از بانوان برای صرفه جویی در وقت و انرژی و یا به دلیل ذیق وقت هنگام چرخ کردن گوشت، پیاز را هم به گوشت اضافه می کنند این عمل به دلایل فنی مناسب نیست، چرا که آب پیاز موجب می شود همه تیغه ها کند شوند و هم نفوذ آن به داخل موتور دستگاه باعث کوتاه شدن عمر این همکار مفید خواهد شد.
3. سعی کنید از گوشت هایی بدون رگ و پی برای چرخ کردن استفاده کنید چرا که این دستگاه مخصوص چرخ کردن گوشت است نه رگ و پی!
4. اگر مقدار گوشتی که می خواهید چرخ کنید زیاد است حتما هر 10 دقیقه یکبار دستگاه را خاموش کنیدد تا موتور آن خنک شود.
5. روشن گذاشتن چرخ گوشت خالی به دلیل بالا رفتن دور موتور دستگاه باعث ایجاد گرما و در نهایت فرسوده شدن آن می شود.
6. برای طولانی کردن عمر دستگاهتان آن را از محیط های مرطوب نگه دارید و به تراز بودن آن در هنگام استفاده دقت کنیدد.
7. فشار آوردن به گوشت کوب چرخ گوشت پارس خزر نه تنها در سرعت عمل موثر نیست بلکه باعث می شود از دور مارپیچ چرخ گوشت کاسته شده و گوشت به کندی از دستگاه بیرون بیاید.
8. در صورتی که احساس کردید چرخ گوشت به جای خارج کردن گوشت چرخ شده، آن را له می کند، معلوم می شود که تیغه ها کند شده اند و باید ساییده شوند.
9. برای تیز کردن تیغه های دستگاه خودتان دست به کار نشوید و این کار را به افراد وارد بسپارید چرا که تیغه ها به دقت و از هر سمت باید سائیده شوند.
10. پس از تمام شدن گوشت ها برای آن که مطمئن شود همه گوشت از دستگاه خارج شده است از کمی نان خشک استفاده کنید.
11. وقتی کارتان تمام شد همه قطعات چرخ گوشت پارس خزر را با مایع ظرفشویی بشویید.
برای دیدن سایر محصولات پارس خزر به سایت سی و هفت ده مراجعه فرمایید.
مشخصات فنی چرخ گوشت پارس خزر مدل MG-1600P نقره ای متالیک
برند | ||||
---|---|---|---|---|
|
||||
مشخصات ظاهری | ||||
|
||||
سایر مشخصات | ||||
|
||||
خدمات پس از فروش | ||||
|
||||
|
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.